top of page
Sports Bicycle

SYKKELTILPASSING

Få eksperthjelp for å tilpasse sykkelen din best mulig! 

En godt tilpasset sykkel kan gi bedre komfort, mindre vondter og plager, mer fart og økt utholdenhet.

Enten du er ny på sykkelen eller erfaren syklist kan vi hjelpe deg. Se link til prisliste nederst på siden.

SMÅ ENDRINGER, STOR FORSKJELL

Ved å endre tilsynelatende små detaljer på sykkeloppsettet ditt kan syklingen bli betydelig mer behagelig, du får mindre ubehag i kontaktpunktene (føtter, sete og hender) og et bedre tråkk kan gi deg økt kraft i tråkket.

Hvis sykkelen ikke er ideelt tilpasset kan dette øke risiko for skader. Du får en grundig fysisk undersøkelse med vår kiropraktor for å forsikre at sykkelen blir best tilpasset DIN kropp.

INDIVIDUALISERT

En "fit session" starter med en samtale om hva du ønsker å få ut av økta, dine forutsetninger, treningsgrunnlag, skadehistorikk osv.

I neste skritt tar vi en helhetlig vurdering av bevegelighet, balanse og styrke, før vi begynner på sykkelen.

DETALJORIENTERT PERSONLIG TILPASSING

Vi bruker lang tid på å finne det optimale oppsettet på sko og pedaler. Vi går gjennom posisjon på sete og styre, og gjør fortløpende justeringer for å finne det oppsettet som er best for deg!

UTSTYRSANBEFALINGER

Vi gjør alt vi kan for å gjøre deg så komfortabel som mulig på den sykkelen du har, men for noen kan det lønne seg å gjøre andre justeringer.

Vi kan også gi deg anbefalinger om sko, pedaler og seter som kan gjøre din sykkelopplevelse enda bedre!

For de som er enda mer opptatt av komfort og/eller kraft er stem, styre og krankarmer blant de vanligste endringene som anbefales.

bottom of page