top of page

Personvern

Vi mottar, samler og lagrer all informasjon du oppgir på nettstedet vårt eller gir oss på annen måte. I tillegg samler vi inn internettprotokoll (IP)-adressen som brukes til å koble datamaskinen din til internett; pålogging; e-postadresse; passord; datamaskin- og tilkoblingsinformasjon og kjøpshistorikk. Vi kan bruke programvareverktøy for å måle og samle inn øktinformasjon, inkludert side responstider, lengden på besøk på visse sider, sideinteraksjonsinformasjon, og metoder brukt for å bla bort fra siden. Vi samler også inn personlig identifiserbar informasjon (inkludert navn, e-post, passord, kommunikasjon); betalingsdetaljer (inkludert kredittkortinformasjon), kommentarer, tilbakemeldinger, produktanmeldelser, anbefalinger og personlig profil.

Når du gjennomfører en transaksjon på nettstedet vårt, samler vi som en del av prosessen inn personlig informasjon du gir oss, slik som navn, adresse og e-postadresse. Din personlige informasjon vil kun bli brukt til de spesifikke formålene som er nevnt ovenfor.

Vi samler inn slik ikke-personlig og personlig informasjon for følgende formål:
- Å tilby og operere tjenestene;
- Å gi våre brukere kontinuerlig kundestøtte og teknisk hjelp;
- Å kunne kontakte våre besøkende og brukere med generelle eller personlige service-relaterte varsler og promoteringer;
- Å skape aggregerte statistiske data og annen aggregert og/eller inferert ikke-personlig informasjon, som vi eller våre forretningspartnere kan bruke til å tilby og forbedre våre respektive tjenester;
- Å overholde gjeldende lover og forskrifter.

Vår bedrift er på Wix.com-plattformen. Wix.com gir oss den nettbaserte plattformen som lar oss selge produktene og tjenestene våre til deg. Dine data kan lagres gjennom Wix.coms datalagring, databaser og de generelle Wix.com-applikasjonene. De lagrer dataene dine på sikre servere bak en brannmur.

Alle direkte betalingsløsninger som tilbys av Wix.com og brukt av vår bedrift, overholder standardene satt av PCI-DSS som forvaltes av PCI Security Standards Council, som er et felles initiativ fra merker som Visa, MasterCard, American Express og Discover. PCI-DSS-kravene bidrar til å sikre den trygge håndteringen av kredittkortinformasjon av butikken vår og dens tjenesteleverandører.

Vi kan kontakte deg for å varsle deg om kontoen din, for å feilsøke problemer med kontoen din, for å løse en tvist, for å kreve inn gebyrer eller penger som skyldes, for å gjennomføre meningsmålinger eller spørreundersøkelser om dine meninger, for å sende oppdateringer om selskapet vårt, eller på annen måte nødvendig for å kontakte deg for å håndheve vår brukeravtale, gjeldende nasjonale lover og eventuelle avtaler vi måtte ha med deg. Til disse formålene kan vi kontakte deg via e-post, telefon, tekstmeldinger og post.

Hvis du ikke ønsker at vi skal behandle dataene dine lenger, kan du kontakte oss på post@sykkelklinikken.no eller sende oss post til: Sykkelklinikken v/Yngve Rogstadkjærnet, Konvallvegen 20, 2409 Elverum.

Vi forbeholder oss retten til å endre denne personvernerklæringen når som helst, så vennligst gjennomgå den jevnlig. Endringer og presiseringer vil tre i kraft umiddelbart etter at de er lagt ut på nettstedet. Hvis vi gjør materielle endringer i denne policyen, vil vi varsle deg her om at den er oppdatert, slik at du er klar over hvilken informasjon vi samler inn, hvordan vi bruker den, og under hvilke omstendigheter, hvis noen, vi bruker og/eller offentliggjør den.

Hvis du ønsker det: å få tilgang til, korrigere, endre eller slette personlig informasjon vi har om deg, oppfordres du til å kontakte oss på post@sykkelklinikken.no eller sende oss post til: Sykkelklinikken v/Yngve Rogstadkjærnet, Konvallvegen 20, 2409 Elverum.

bottom of page